Winnaars van de reglementenquiz bekend!

Naar goede gewoonte organiseren we elke ledenvergadering een korte spelregelquiz waarin de leden vijf meerkeuzevragen krijgen. Afgelopen seizoen hebben we zes ledenvergaderingen gehouden, er vielen dus 30 punten te verdienen.

Twee leden voerden gedurende het hele seizoen een nek-aan-nek race uit. Uiteindelijk wist Koen De Voldere de eerste plaats te bemachtigen met een score van 28/30. Hij volgt zichzelf op, nadat hij vorig jaar de eerste editie op zijn naam had gezet. Gunther Mathijssen werd de runner-up met een score van 24 op 30. Beide leden werden voor hun kennis van het reglement in de bloemetjes gezet met mooie prijzen!

Winnaars Koen De Voldere (links) en Gunther Mathijssen (rechts) worden in de bloemetjes gezet door organisator Lucas De Voldere (midden).

Ook volgend gaan we opnieuw een quiz organiseren! Kom zeker naar de ledenvergaderingen en test je kennis. Wie weet maak je wel kans op een mooie prijs!

Ter voorbereiding voor de theoretische testen van het aankomende seizoen (en voor de nieuwe quiz uiteraard), kan u de volgende websites raadplegen:

https://www.referee.vlaanderen/spelregels-vragen

https://www.knvb.nl/downloads/bestand/27130/database_spelregelvragen_met_antwoorden_cursief