Sfeerverslag van het 20e Gastronomische weekend

In april trokken enkele van onze leden en hun kennissen erop uit voor opnieuw een geslaagde editie van het ‘Gastronomische weekend’. Organisator en deelnemer Lus Heyselberghs kijkt tevreden terug op deze jubileumeditie:

‘Van vrijdag 26 tot en met zondag 28 april reisden 30 deelnemers voor de 2de keer naar Arcen. De weergoden waren ons uitermate goed gezind, zodat zij alvast dit schitterend weekend niet konden beïnvloeden. Sportieve wandelingen op vrijdag en zondag, historie en natuur mooi verenigd tijdens het dagbezoek aan de Kasteeltuinen op zaterdag en culinaire hoogstandjes in De Maasparel, afgewisseld met heerlijke snoepjes en drankjes tussendoor, maakten van dit weekend weerom een groot succes.’

De leden luisteren aandachtig naar de uitleg van de gids

Als bestuur van de KKSVHO willen Lus nadrukkelijk bedanken om de organisatie van dit evenement op zich te nemen! Op naar een volgende, minstens even succesvolle editie! Een volledig fotoverslag vindt u via de volgende link: https://drive.google.com/drive/folders/1o9V8cbpIyk2n6RVyh2wp0gTVtN487F1t?usp=share_link