Cursus reanimatie groot succes!

Op donderdag 11 april organiseerde de KKSVHO een cursus over reanimatie. Helaas is dit een thema dat we niet uit de weg kunnen, zoals afgelopen seizoen meerdere keren gebleken is. Hierdoor kwam Steff Wouters met het idee om een cursus te organiseren zodat alle geïnteresseerden zich konden informeren en het reanimeren inoefenen!

In de kantine van S.K.S. Herentals kregen zo’n 24 aanwezigen informatie van het Rode Kruis over hoe zij als scheidsrechter kunnen ingrijpen wanneer iemand onwel wordt op het terrein. Er werd niet enkel uitleg gegeven, want even later mochten de leden het reanimeren zelf inoefenen, aan de hand van de tips die ze meegekregen hadden.

Via dit initiatief wil de KKSVHO het belang van kunnen reanimeren nogmaals onderstrepen, het kan levens redden! Een speciale dank gaat uit naar alle aanwezigen voor hun leergierigheid. Uiteraard bedanken we ook Steff Wouters voor de prima organisatie, het Rode Kruis voor hun uitleg en expertise en SKS Herentals voor het open stellen van hun kantine. Via volgende link kan u een fotoreportage vinden van deze cursus: https://drive.google.com/drive/folders/1bMaRAigcTKexJT29dwy3kyuYZXM4QRrT

De aanwezigen luisteren aandachtig naar de uitleg van het Rode Kruis.