Sfeerverslag nieuwjaarsreceptie

Op zaterdag 6 januari vond onze nieuwjaarsreceptie plaats in de Jeugdhaard in Lille. Zo'n 60-tal aanwezigen genoten van een drankje en lekkere hapjes. Zoals de traditie het voorschrijft, sprak onze voorzitter Dimitri Heylen de leden toe. Ook opleiders Marc Verbeek, Steven Bologne en Gust Van Gorp kwamen kort aan het woord. 

 

De voorzitter gaf zijn blik op het voorbije jaar, met de daarin de mindere zaken zoals de bingo die in het water viel. Ook riep hij de leden op om hen te engageren tot een balverloting, wat een cruciale inkomst is voor de kring. Hij ging verder met de positieve zaken uit 2023, zoals de mooie opkomst bij het Herfstfeestje en het geslaagde gastronomisch weekend. 

 

Verder had het bestuur nog een attentie voorzien voor Lucas De Voldere ter ere van zijn titel 'Belofte van het jaar 2022-2023'. Hij kreeg een gepersonaliseerde trui overhandigd van bestuurslid Steff Wouters. Een zeer mooi cadeau!

 

Hierna gaf de voorzitter het woord aan opleider Marc Verbeek. Hij zette de andere jonge refs uit de kring, Kristian Brekalo en Wout Mathijssen in de bloemetjes. Deze twee beloftevolle jongemannen braken in 2023 door in het namiddagvoetbal! De nadruk van Marc lag echter ook bij die iets oudere generatie. Hij uitte een enorm respect voor de trouwe generatie die steevast elk weekend hun match(en) doen. Ook namens de kring willen we onze dankbaarheid uitspreken tegenover hen! Verder wenste Marc ieder veel plezier en succes in de arbitrage voor het jaar 2024. 

 

Ook Gust Van Gorp bracht die boodschap en de tool naar succes, namelijk het reglement. Hij voorzag de leden van het nieuwste reglementenboekje, waarvoor dank. 

 

Tot slot mocht zoneverantwoordelijke Steven Bologne de toespraak afronden. Hij bracht enkele leuke nieuwtjes, zoals het feit dat scheidsrechters in de voormiddag vaker ingezet zullen worden als assistent in 3P. 

 

Na de speeches was het tijd om bij te babbelen met elkaar en nog (vele heerlijke) hapjes binnen te spelen. Het bestuur wil de vrijwilligers enorm bedanken om alle aanwezigen de hele avond te bedienen! Om de avond feestelijk af te ronden en om het 80-jarig bestaan van de kring te vieren, werd er nog getrakteerd met toepasselijke taarten. 

 

We blikken met veel trots terug op een geslaagde avond en kijken er naar uit om een bruisend 2024 tegemoet te gaan!