Promoties december 2023

Beste leden,

Ondertussen zit de eerste seizoenshelft er al weer op en is het tijd om (even) te rusten. Na de laatste competitiespeeldag besliste Voetbal Vlaanderen ook over de promoties. Enkele leden van onze kring kregen het heugelijke nieuws dat ze na de winterstop mogen proeven van een stapje hogerop!

Kristian Brekalo maakt de stap van 4de naar 3de provinciale. Lucas De Voldere zal na de winterstop aantreden in 3de Nationale.

Proficiat Kristian en Lucas!

De klassementen kunnen geraadpleegd worden op Voetbal Vlaanderen: https://belgianfootball.s3.eu-central-1.amazonaws.com/s3fs-public/voetbalvlaanderen/Scheidsrechter/Klassementen/Klassement_2023.12.pdf

We wensen al onze leden veel succes in de volgende seizoenshelft en hopen dat ieders ambitie waar gemaakt wordt!